Kemi

Bestem tilstandsformer

22. september 2015 af SpY2134 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til lidt kemi.

Opgaven lyder:

Brug vedlagte graf og afgør hvilken tilstandsform følgende organiske stoffer har ved normalt tryk og den anførte temperatur:

a) alkan, n = 8 (200?C)

b) alkan, n = 18 (20?C)

c) alkan, n = 10 (100?C)

H¨åber der nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af mathon

a)
              200°C ligger over alkanens kogepunkt.

              Hvad véd du så om tilstandsformen?


Svar #2
22. september 2015 af SpY2134 (Slettet)

Gasform`?


Skriv et svar til: Bestem tilstandsformer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.