Matematik

Integration v. substitution

27. september 2015 af ShadH - Niveau: A-niveau

Jeg vil gerne tjekke efter om jeg har fået regnet rigtigt, eller om der er noget jeg mangler/har misforstået.

\int2x/(x^2+7)

t=(x^2+7)

dt=2xdx

\int 2x/(x^2+7)dx = \int (1/t)dt = ln(t)+k = ln(x^2+7)+k


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2015 af Heptan

Korrekt


Skriv et svar til: Integration v. substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.