Matematik
Integration af sinus
01. oktober 2015 af
Haxxeren
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej,
Jeg har:
A = Σ∞r=1 (br·sin(r·π·x/L)),
hvor br er forskellige koefficienter og L er en konstant.
Er det her så korrekt udført?:
0∫LA·dx = Σ∞r=1 (br·L/(π·r) - br·L·cos(π·r)/(π·r)) ?
Tak på forhånd
Skriv et svar til: Integration af sinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
