Kemi

beregn pH for eddiekesyre

07. oktober 2015 af Lillyn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået en opgave, som lyder: Beregn pH i 0,001 M opløsning af eddikesyre, og jeg kan ikke få det rigtige svar. Er der nogen, som vil hjælpe mig lidt på vej?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2015 af mathon

Eddikesyre er en svag syre

                              pH=\frac{1}{2}(pK_s-\log(c))=\frac{1}{2}(4{,}75-\log(0{,}001))


Svar #2
07. oktober 2015 af Lillyn (Slettet)

Mange tak skal du have!


Skriv et svar til: beregn pH for eddiekesyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.