Kemi
Steady state. (Haster.)
05. november 2015 af
jan12344 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej.
Jeg har brug for lige at høre om det jeg har lavet er rigtigt eller ej. Jeg er noget i tvivl om denne opgave. (Mit bud er angivet i grønt). Håber du kan hjælper.
Vedhæftet fil: c.png
Skriv et svar til: Steady state. (Haster.)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\frac{d[ClO^-]}{dt}=k_1[Cl^-][H_2O_2]-k_2[H_2O_2][ClO^-]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/mNOCBE44sGGMlFO8FL33jQ==.gif)
![k_1[Cl^-][H_2O_2]-k_2[H_2O_2][ClO^-]\approx 0](https://media.studieportalen.dk/images/equations/4L1269XGIfeCTwTeILUsNw==.gif)
![\Rightarrow [ClO^-]=\frac{k_1[Cl^-][H_2O_2]}{k_2 [H_2O_2]}=\frac{k_1}{k_2}[Cl^-]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/M_S7yxvTV8o3I9o9gg5HIg==.gif)
![\frac{d[H_2O_2]}{dt}=-k_1[H_2O_2][Cl^-]-k_2[H_2O_2][ClO^-] \\=-k_1[H_2O_2][Cl^-]-k_2[H_2O_2] \cdot \frac{k_1}{k_2}[Cl^-] =-2k_1[H_2O_2][Cl^-]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/h2cTHUZv4T5Wf7tXNE5wqg==.gif)
![\frac{d[O_2]}{dt}=k_2[H_2O_2][ClO^-]=k_2[H_2O_2]\cdot \frac{k_1}{k_2}[Cl^- ] =k_1[H_2O_2][Cl^-]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/werVeHZbvJgvyUaaU-abOA==.gif)