Fysik

Formel

09. november 2015 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan udregnes følgende formel? 

100=1,3*x+22


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2015 af SådanDa

Hvordan den udregnes??? Vil du gerne finde løsning x til ligningen?

100=1,3*x+22 <=> 100-22=1,3*x <=> 78=1,3*x <=> 78/1,3=3 <=> 60=x


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.