Fysik

Søger hjælp til fysik

09. november 2015 af Einstein5 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg ønsker hjælp til nedstånde opgaver:

A) Celsiustempearturen er t= 17 grader C, Beregn den absoulutte temperatur.

B) Den absolutte temperatur er T= 294K. Beregn celsiustemperaturen t.

C) Celsiustemperaturen stiger fra t_1 = 23 grader Celsius til t_2= 35 grader Celsius. Find de tilsvarende absolutte temperaturer T_1 og T_2 og beregn temperaturstigninen i kelvin.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2015 af hesch (Slettet)

T = t + 273,15


Svar #2
09. november 2015 af Einstein5 (Slettet)

#1

T = t + 273,15

Hedder det så  T= 17+ 273,15= 290,15, men hvad med Opg. B og C


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2015 af hesch (Slettet)

Ja.

I opg. B løser du ligningen i  #1 med hensyn til t.   ( Isoler t ).


Skriv et svar til: Søger hjælp til fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.