Fysik

Enhed på brændværdi

11. november 2015 af Jegvedingenting - Niveau: C-niveau

Hej

Har nogenlunde regnet et stearinlys's brændværdi med formlen E = m · L

Hvor E er energien, m massen og L stearins brændværdi på 37000 J/g

E = 0,5g*37000 J/g = 18500 J eller 18,5 kJ / g. Er enheden korrekt eller?

Er i tvivl


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2015 af LilanKahn (Slettet)

De 18.5 kJ du finder er brændverdien på 0.5g sterin ikke 18.5 kJ/g da det ikke ville give mening da det vil være en brændværdi.


Svar #2
11. november 2015 af Jegvedingenting

Jah, det virkede også forkert. Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Enhed på brændværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.