Fysik

Massedefekt!!! Brug for hjælp!!!

28. november 2015 af blackstarkbh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Da jeg har været en del fraværende pga. nogle private forhold, er jeg gået glip af en masse fysikmoduler.

Lige nu har vi om massedefekt, bindingsenergi og Q-værdi, og jeg står med en opgave, som jeg ikke kan finde hoved og hale i.

Er der en venlig sjæl, der kan hjælpe mig?

Opgaven er vedhæftet.

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2015 af mathon

Beregn efter opslag i databogen forskellen \left | \Delta m \right |  imellem den samlede masse på højre side af reaktionspilen og på venstre side af reaktionspilen.

                              Q=\left | \Delta m \right |\cdot c^2        


Svar #2
28. november 2015 af blackstarkbh (Slettet)

Jeg forstår ikke, hvad du mener?


Skriv et svar til: Massedefekt!!! Brug for hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.