Matematik

antal gram

29. november 2015 af shain - Niveau: 9. klasse
Har 2 spørgsmål billed vedhæftet. Det drejer sig om spørgsmål 5 og 7

Mit svar: spørgsmål 5 angående bræt: 385/55=7 ?

Mit svat: spørgsmål angående gryderet: 135*6 = 810-800 = 10

Er der en der kan sige om jeg har regnet rigtig?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2015 af PeterValberg

Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
29. november 2015 af shain

Er spørgsmål 5 og 7 rigtige? Dem jeg har svaret på.

Spørgsmål 8 omkring boligsikring: Er det diffeencen mellem de to tal 16.800-14.400?

Eller er det 16.800/12 ? Er lidt i tvivl? Kan nogen hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2015 af StoreNord

Svar 5:        7 er rigtigt

Svar 7:        Svaret bør nok ende på, at der er 10 gram for lidt. (Man bør jo holde sig til opskriften)

Svar 8:        16.800-14.400=2.400


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2015 af mette48 (Slettet)

Mit svar: spørgsmål 5 angående bræt: 385/55=7

svar 5 OK

Mit svat: spørgsmål angående gryderet: 135*6 = 810-800 = 10

du kan altså ikke få mig til at tro på at 135*6=10

Du har nok tænkt rigtigt, men din skrivemåde er skrup forkert og du svarer slet ikke på spørgsmålet.

Det ville nok hjælpe, hvis du skrev tekst til opgaven

forbrug af kylling                        135*6 g =810 g

kylling fra fryser                                         800 g

der mangler                                                 10 g kylling for at der er nok til alle


Svar #6
30. november 2015 af shain

Jeg siger tak til jer alle:)

Skriv et svar til: antal gram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.