Kemi

syre base kemi

02. december 2015 af David2014 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en venlig sjæl der vil hjælpe med en forklaring her:

Betragt to syrer. Den ene har Ks = 5,3 * 10-3 M, den anden har pKs = 3,2. Hvilken syre er stærkest?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2015 af mathon

Betragt to syrer. Den ene har pKs = 2,76 den anden har pKs = 3,2. Hvilken syre er stærkest?

Betragt to syrer. Den ene har Ks = 53 * 10-4 M, den anden har Ks = 6,3·10-4. Hvilken syre er stærkest?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2015 af mathon

Stærkest er syren med størst Ks-værdi.

Stærkest er syren med mindst pKs-værdi.


Skriv et svar til: syre base kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.