Matematik

Tricky spg omhandlende promille HJÆLP! plz

05. december 2015 af line12g (Slettet) - Niveau: A-niveau

Formel for promille: 

promille:((12g*genstand-(forbrændt))/(0.70*vægt)

Det forbrændte udregnes således: 0.115 * vægt * 0.70* antal timer 

Vi har at gøre med en mand, der vejer 60 kg. Han drikker 1 genstand hver halve time i alt 7 gange. Nu skal hans promille udregnes når der går fire timer. 

Min udregning: 

Forbrændt: 0.115*60*0.70*0.5 t = 2.41

promille: ((12*1 - (2.41))/ 0.70*60 kg) * 7 = 1,598

Ovenstående promille er efter 3.5 timer. Nu udregnes for den sidste halve time, hvor han ikke driker noget 

promille: ((12*0 - (2.41))/ 0.70*60 kg)  = -0.0574

Nu findes summen af de to promiller: 1.598 + (-0.0574) = 1.541 %. promille

Please er det rigtigt :(?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2015 af StoreNord

Se evt.:

www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1646699      https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1646839


Svar #2
05. december 2015 af line12g (Slettet)

Har tjekket, det ikke helt det samme


Svar #3
05. december 2015 af line12g (Slettet)

aynone ? :)?


Skriv et svar til: Tricky spg omhandlende promille HJÆLP! plz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.