Matematik

Bevis af længde af bue

10. december 2015 af Johnrasmus (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal bevise at: l=\int_{a}^{b}\sqrt{1+f(x)^{2}}dx=2a*sin(\frac{x}{a})

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2015 af SuneChr

Så vidt jeg kan se, har du, indenfor rodtegnet, skrevet  f .  Det skal være  f '
x skal ikke indgå på højre side, men derimod både a og b
For at kunne være behjælpelig skal vi kende f .

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2015 af mathon

så du har
                     l=\int_{a}^{b}\sqrt{1+(f{\, }'(x))^2}\, \textup{dx}=


Svar #3
10. december 2015 af Johnrasmus (Slettet)

ja præcis, undskyld fejlen


Skriv et svar til: Bevis af længde af bue

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.