Matematik

find f'(x)

10. december 2015 af Keminærd (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har fået en opgave der lyder 

"En funktion f(x)=x^4, find f'(x)"

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2015 af mathon

                             f(x)=x^4

                            f{\, }'(x)=4x^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2015 af zenzysgatso (Slettet)

Brug reglen f(x)=x^n f'(x)=nx^{n-1}


Skriv et svar til: find f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.