Matematik

Maple – model

13. december 2015 af 17P (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Er der nogle, som kan hjælpe mig med at tegne disse ligninger (sir-modellen) ind i maple:

s'=a*s(t)*I(t)

I'=a*s(t)*I(t)-b*I(t)

r'=b*I(t)

Hvor mine startbetingelser er:

s(0)=5.898.680

I(0)= 1.250

r(0)=70

a= 0,1

b=0,5

Jeg har prøvet alle programmer, og maple er min sidste mulighed. Problemet er bare, at jeg ikke kan få programmet. Modellen er afgrørende i min opgave!

Så derfor håber jeg virkelig, at der er en venlig sjæl derude, som kan hjælpe mig :)

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2015 af MatematikStuderende (Slettet)

Kan ikke plottes hvis ikke du giver s(t) og l(t). Startsbetingelser er ikke nok.


Skriv et svar til: Maple – model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.