Matematik

Bestem følgende ubestemte integraler (i mindst to af opgaverne skal du vise, at du evner at bruge substitutions-metoden):

01. januar 2016 af Hansen5000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem følgende ubestemte integraler (i mindst to af opgaverne skal du vise, at du evner at bruge substitutions-metoden):

Hvad vil svaret være på dette ubestemte integrale

Kan ses på billedet.

Mange tak på forhånd

Vedhæftet fil: opgave 4 e.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. januar 2016 af OliverHviid

Lad venligst være med at oprette så mange tråde. Det er ikke nødvendigt.


Brugbart svar (2)

Svar #2
01. januar 2016 af Stats

Spam..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. januar 2016 af Stats

opgave 4 e.PNG

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. januar 2016 af Stats

\\ \int 2\cos\left (\frac{1}{2}x +1\right )-1\ \mathrm dx=\int 2\cos\left ( \frac{1}{2}x+1 \right )\ \mathrm dx-\int 1\ \mathrm dx=\\ 2\int \cos\left ( \frac{1}{2}x+1 \right )\ \mathrm dx-\int 1\ \mathrm dx

Anvend substitutionen

u = (1/2)x + 1

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. januar 2016 af Stats

du/dx = 1/2

dx = 2 du

2·∫ cos(u)·2 du = 4·∫ cos(u) du = 4·[sin(u)] = 4·sin( (1/2)x + 1 )

Husk det sidste integral der også skal udregnes ;)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Bestem følgende ubestemte integraler (i mindst to af opgaverne skal du vise, at du evner at bruge substitutions-metoden):

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.