Fysik

Enheden på fjederkonstanten

07. januar 2016 af MissGeek87 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vi får oplyst følgende formel: 

T = 2π • kvad(m/k), og vi ønsker at bestemme m. Vi ved at T = 0.0015 s og at k = 100 N m-1. Kan sagtens løse den, men vil lige være sikker. Enheden på k skal ikke laves om, korrekt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2016 af peter lind

Enheden er korrekt


Svar #2
07. januar 2016 af MissGeek87 (Slettet)

Tak 


Skriv et svar til: Enheden på fjederkonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.