Kemi

stofmængde efter 12 timer

13. januar 2016 af Anibas92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Beregn de stofmængde af H2O2 der er tilbage efter 12 timer dersom man starter med 1 mol H2O2.

Reaktion H2O2 --> H2O + 1/2O2

Henfaldskonstatnen er bestem til k1 (H2O2) = 4,4*10^-6 s^-1

Hvordan beregner jeg mol efter antal timer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2016 af mathon


              n(H_2O_2)_t=n(H_2O_2)_0\cdot e^\left ({-4{,}4\cdot 10^{-6}\; s^{^-1 \right )\cdot t}}

              n(H_2O_2)_{43200\; s}=(1\; mol)\cdot e^\left ({-4{,}4\cdot 10^{-6}\; s^{^-1 \right )\cdot\left ( 43200\; s \right )}}


Skriv et svar til: stofmængde efter 12 timer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.