Matematik

Højde og bredde på parabel

21. januar 2016 af dellergrisen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder her og har lidt problemer med at finde højde og bredde af parablen i opgave 5, altså den næstsidste opgave i det vedhæftede dokument. Er der nogen der ved hvordan man løser den? Tak på forhånd :-)

Vedhæftet fil: Opgave 7 for 1c.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2016 af mathon

nulpunkter
                         (-35{\, },0)  og  (35,0)
hvorfor bredden er 
                              bredde=2\cdot (35\; m)=70\; m
og højden er
                              f(0)=-\frac{1}{35}\cdot 0^2+35

                              h=\left \{ \left. f(0) \right \} \right. m=\left \{ \left. -\frac{1}{35}\cdot 0^2+35 \right \} \right.m=35\; m
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2016 af mathon

         Areal
                         A_{par}=2\cdot \int_{0}^{35}\left (-\frac{1}{35}x^2+35 \right )\textup{d}t


Skriv et svar til: Højde og bredde på parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.