Matematik

Ligning

29. januar 2016 af Magdalen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen. Jeg har brug for hjelp til at løse denne oppgave. Sætter pris på løsningsforslag, mest mulig detaljert og beskrivende. På forhånd tak! :) 

Oppgave 287  MAT AB1:

Idet k er et tal, betragtes ligningen (k+1)x^2 + 2kx + k + 2 = 0

Løs ligningen for k = -2

For hvilke værdier af k har ligningen ingen løsninger? 

-netop en løsning? -2 løsninger?

(Husk tilfældet k=-1.)

-jeg har også vedhæftet et bilde av oppgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2016 af Soeffi


Svar #2
29. januar 2016 af Magdalen (Slettet)

Har du et svar for oppgaven? :) 


Svar #3
29. januar 2016 af Magdalen (Slettet)

#2

Har du et svar for oppgaven? :) 

#1


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.