Fysik

ENERGI

31. januar 2016 af mussi9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

EN DER KAN HJÆLPEE, AKUUT 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

t = E/P

P = E/t

E = P*t


Svar #2
31. januar 2016 af mussi9 (Slettet)

kan du komme med en af svarene + mellemregning så jeg lige kan kommer igang, da jeg også kender de formler ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

I den første kender du E og P og skal finde t

t = E/P

t = 20000J / 800W = 25 s


Svar #4
31. januar 2016 af mussi9 (Slettet)

Hvad med den her? har let svært ved at få den til at gå op


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2016 af mathon

Det gentages fra #1

                                     E=P\cdot t


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Beregn hvor mange sekunder det er tændt på et år. Gang dette tal med 100W. Nu har du energien i J. Divider med 1.000.000 for at regne om til MJ.

Beregn hvor mange sekunder der går på 30 minutter. Gang dette med 100W. Divider så med 1000 for at regne fra J til kJ.


Svar #7
31. januar 2016 af mussi9 (Slettet)

OKAy TAk


Skriv et svar til: ENERGI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.