Matematik

Rentefod passer ikke til terminen??

02. februar 2016 af AlberteKatten (Slettet) - Niveau: 10. klasse

"Skriv formlen for beregning af renten, hvis rentefoden ikke passer til terminen

(Rny= ...)"

Forstår simpelthen ikke en brik! Håber nogen kan hjælpe, det er vist eksamensstuff...


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2016 af mathon

når r=\frac{p\%\; p.a.}{100}

R=k\cdot r\cdot \frac{d}{360}   for d dage, når et renteår sættes til 360 dage, så manuel datooptælling undgås.

R=k\cdot r\cdot \frac{m}{12}     for m måneder

R=k\cdot r\cdot \frac{k}{4}     for k kvartaller

R=k\cdot r\cdot \frac{u}{52}   for u uger


Svar #2
02. februar 2016 af AlberteKatten (Slettet)

Skal jeg så besvare spørgsmålet ved at skrive alle formlerne ind?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2016 af mathon

Vi rådgiver - du som ansvarshavende beslutter.


Svar #4
02. februar 2016 af AlberteKatten (Slettet)

Tak for svar


Skriv et svar til: Rentefod passer ikke til terminen??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.