Matematik

Kan ikke gennemskue hvad der skal bruges og hvordan

03. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bruges der også y=ax+b her ved de her opgaver eller en anden?

e) Angiv a-værdien for linje 2: y = x - 4

 f)  Angiv b-værdien for linje 2: y = x - 4 

 g) Angiv a-værdien for linje 2: y = 0,5x - 1,5

 h) Angiv b-værdien for linje 2: y = 0,5x - 1,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2016 af JulieW99

Ja, det bruges der.

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2016 af StoreNord

Ja. a er det, der står lige før x, og b er det, der står i andet led (inclusiv fortegnet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2016 af Birgit80 (Slettet)

Det gør der ja

det er lineære funktioner jo hvor a er stigningstallet/hældningskoefficienten og b er startværdi/begyndelsesværdi dvs skæring med y-aksen/2.aksen


Skriv et svar til: Kan ikke gennemskue hvad der skal bruges og hvordan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.