Matematik

Integralregning uden hjælpemidler

04. februar 2016 af iamanonymous (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har vedhæftet et billede af opgaven.

a) Her skal jeg bestemme F'(-1). Må jeg godt bare aflæse f(-1) til 1 på grafen?

Jeg er lidt usikker på hvad jeg skal gøre i b? :)

Vedhæftet fil: Ikke-navngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af mathon

a)                   
                    F{\, }'(-1)=f(-1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af mathon

b)
                     \int_{-2}^{4}f(x)\textup{d}x=F(4)-F(-2)


Svar #3
04. februar 2016 af iamanonymous (Slettet)

Mange tak, men jeg er i tvivl om hvordan jeg finder forskriften for linjen? :)


Svar #4
04. februar 2016 af iamanonymous (Slettet)

Eller det får jeg ikke brug for selvfølgelig. Går ud fra at arealet bliver: 7-(-2)=9? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2016 af mathon

linjen
              x=4

                                 er linjen vinkelret på x-aksen gennem (4,0),
                                 hvoraf kun er tegnet et stykke fra (4,0) og til (4,1), som er højregrænsen for M.
                                


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. februar 2016 af mathon

En tern-optælling kan godtgøre, om du har regnet rigtigt, da én tern er én arealenhed.


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. februar 2016 af Soeffi


Skriv et svar til: Integralregning uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.