Kemi
Beregninger hjælp!
11. februar 2016 af
iisommerii (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
En opløsning indeholder 6,63 NaNO3 i 0,150 L
1) beregn den formelle koncentration af opløsningen
c=
En opløsning indeholder 414g C12H22O11 i 1,25 L opløsning
1) beregn koncentrationen af C12H22O11
Beregn den formelle koncentration c(KOH) når opløsningen indeholder 44,4g KOH i 150 ml opløsning
1) M(KOH)= 56,11 g/mol
c= ?
Beregn koncentration i en opløsning der indeholder 246 mg H2C2O4 i 7,50 ml opløsning
1) M(H2C2O4) = 99,04 g/mol
c= ?
1) beregn den formelle koncentration af opløsningen
c=
En opløsning indeholder 414g C12H22O11 i 1,25 L opløsning
1) beregn koncentrationen af C12H22O11
Beregn den formelle koncentration c(KOH) når opløsningen indeholder 44,4g KOH i 150 ml opløsning
1) M(KOH)= 56,11 g/mol
c= ?
Beregn koncentration i en opløsning der indeholder 246 mg H2C2O4 i 7,50 ml opløsning
1) M(H2C2O4) = 99,04 g/mol
c= ?
Skriv et svar til: Beregninger hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
