Matematik

polær form

25. februar 2016 af AlmostDoneO - Niveau: Universitet/Videregående

er 9e^{i·\frac{\pi}{4}+\pi } en polær form eller hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2016 af PeterValberg

jeps

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
25. februar 2016 af AlmostDoneO

kan dette reduceres? og hvis jeg så skal bruge euler for at få dette på rektangulær form - hvordan gør jeg så? 


Skriv et svar til: polær form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.