Matematik

Formel for at finde grundelinje

29. februar 2016 af KristofferVorup (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, jeg sidder her og bøvler lidt med en opgave. Jeg skal finde grundlinjen i en vilkårlig trekant, jeg kender arealet som er 25 og højden er 5, ved godt at grundlinjen dermed er 10 lang, men er der nogen derude der har en formlen der beviser det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. februar 2016 af 656

Formlen må være: g=A/(h*(1/2))


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. februar 2016 af StoreNord

Arealet =½hg <=>   25=½*5*g


Skriv et svar til: Formel for at finde grundelinje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.