Matematik

Hej er der mogen som kan hjælpe

01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej er der nogen som kan hjælpe med opgaverne kan ikke huske hvordan man lavede dem

Svar #1
01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet)

Her er opgaverne
Vedhæftet fil:image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2016 af 656

a) Trykket i en vanddybde på 1000 m bestemmes:

y=0,096·1000+1=97 atmosfære

Trykket er 97 atmosfære.

b) Vanddybden bestemmes når trykket er 10,60 atmosfære:

10,60=0,096x+1

10,60-1=0,096x+1-1

9,60/0,096=0,096x/0,096

x=100 m

Vanddybden er 100 m

c) Hvad fortæller tallet 0,096:

0,096 fortæller at trykket stiger 0,096 atmosfære for hver 1 meter vanddybde.


Svar #3
01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)))

Skriv et svar til: Hej er der mogen som kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.