Matematik

Hej er der nogle som kan hjælpe

01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Kan ikke huske opgaverne hvordan man laver dem
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2016 af PeterValberg

7.4a
Sammenhængen mellem forbruget (i m3) og prisen i kr. er lineær.
Modellen for en lineær sammenhæng er f(x) = ax + b
hvor a (i dette tilfælde) er prisen pr. m3 og b er den faste årlige afgift.
f(x) er prisen i kr. for (det årlige forbrug) som en funktion af x (forbrugte antal m3 vand)

7.4b
Indsæt x = 160 i forskriften (fundet i spg.a) og bestem den tilhørende y-værdi

7.4c
Indsæt f(x) = 5000 i forskriften (fundet i spg.a) og bestem den tilhørende x-værdi

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hej er der nogle som kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.