Matematik

finde radius

02. marts 2016 af fanden12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan finder man radius af en kugle når rumfanget er 60L


Svar #1
02. marts 2016 af fanden12 (Slettet)

jeg vil gerne have hjælp hurtigst muligt


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2016 af Studentos

r=V*(\frac{3}{4*pi})^{(1/3)}                   V --> rumfang

Du kan også finde den her.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2016 af SuneChr

# 2
Den 3. rod skal også tages af V ,  så vi får

r=\sqrt[3]{\frac{3V}{4\pi }}


Skriv et svar til: finde radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.