Matematik

to funktioner f og g er givet ved..

07. marts 2016 af Ceciliemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bilag er vedhæftet 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2016 af PeterValberg

a) løs ligningen

12\cdot\sqrt{x}=x^2-7x+18

herved finder du x-værdierne for skæringspunkterne mellem graferne

b) Arealet af M kan bestemmes som:

A_M=\int_a^b{\left(f(x)-g(x) \right )dx}

hvor a og b er x-koordinater til skæringspunkterne mellem graferne

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: to funktioner f og g er givet ved..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.