Fysik

Let universitetsfysik omhandlende mekanik

07. marts 2016 af unistuderende (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej! 
jeg er virkelig på bar bund med opgave b) og c)! er der nogen der kan hjælpe mig? :) (jeg har set samtlige andre studieportal-opslag om opgaven, men jeg kan simpelthen stadig ikke forstå det)

Vedhæftet fil: fysik.PNG

Svar #1
07. marts 2016 af unistuderende (Slettet)

Og eventuelt også opgave b) i denne her :)

Vedhæftet fil:fysik1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2016 af mathon

a)
                               \frac{1}{2}\cdot m\cdot {{v_c}_{\, min}}^2= m\cdot g\cdot 2R

                               \frac{1}{2}\cdot {{v_c}_{\, min}}^2= 2gR

                               {{v_c}_{\, min}}= \sqrt{4gR}

b)
                               \theta _{max}=180^{\circ}


Skriv et svar til: Let universitetsfysik omhandlende mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.