Matematik

FORKLARING ØNSKES

10. marts 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er simpelthen gået i stå med disse opgaver og håber der kan gives konkrete løsninger og hvordan det kan udregnes

Se vedhæftede fil

Vedhæftet fil: Opgaver.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af peter lind

Hvad er egentlig dit problem. Den første opgave er der givet to formler. Du får at vide, hvilket tal du skal sætte ind i disse formler. Derefter er det bare at gøre det. Det kan nemt udregnes på en lommeregner


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2016 af 123434 (Slettet)

Opgave 8.4

Givet formlen for en eksponentiel voksende funktion

y=5000*1,05x

Givet renteformlen 

Kn=5000*(1+0,05)n

Beregn værdien af for de to formler, når antal procenttilskrivninger er 8

Her sætter du x=8 og n=8

y=5000*1,058=7387

K8=5000*(1+0,05)8=7387

Efter 8 procenttilskrivninger vil der stå 7387 kroner på kontoen

Du ser, at y=5000*1,05x og Kn=5000*(1+0,05)n er det samme


Svar #3
10. marts 2016 af princess1967 (Slettet)

Tak for svaret

Jeg var faktisk i tvivl om hvordan jeg skulle bruge de 8 %

Matematik er ikke lige min kop te men skal bruge det senere


Skriv et svar til: FORKLARING ØNSKES

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.