Matematik

Eksponentiel modeller

12. marts 2016 af BoHansen007 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hello

Mangler lige hjælp til 2 opgaver....har prøvet men har haft svært ved den..

Opgave 1 lyder I perioden 1997 - 2008 falder fiskebestanden i en sø med 4,5 % om året. I år 1997 var der 650 fisk i søen.

a) Indfør passende variable og opstil en model, der beskriver udviklingen af fiskebestanden. 

Variable?

F(x) = 650 + 4,5x

Er det rigtigt?

Opgave 2 lyder 
Jeg har vedhæftet dokumentet

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2016 af Skaljeglavedinelektier

Fremskrivningsfaktoren skal du finde som 1 - 0,045 = 0,955

650 er rigtigt nok din startbestand. 

Variablerne er hvad dit x, og hvad dit f(x) er. 

b) Brug regression først.

Brug hvad du finder ved regression og indsæt. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2016 af mathon


Svar #3
12. marts 2016 af BoHansen007 (Slettet)

jeg forstår ikke helt hvad du mener?


Svar #4
12. marts 2016 af BoHansen007 (Slettet)

hvad skal jeg helt præcis!? 

har lidt svært ved at forstå

 

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2016 af mathon

                                P(t)=1092{,}337041\cdot a^{1{,}028258}


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts 2016 af mathon

b)
         Beregn
                          P(12)


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. marts 2016 af Random93 (Slettet)

 
 

Skriv et svar til: Eksponentiel modeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.