Matematik

Har brug for hjælp

15. marts 2016 af Karlse - Niveau: 9. klasse

Beregn værdien af hvert udtryk, når a = 2 og b = −3

- a+2ab+b2 = 

Ligning:

3x+6/4=3 

Kan nogle forklare mig hvordan jeg finder frem til svaret? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2016 af Stats

Det er lidt svært at se hvordan din opgave lyder..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2016 af mathon

Indsæt talværdierne for a og b og reducer.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2016 af mathon

Mener du

              \frac{3x+6}{4}=3
eller
              3x+\frac{6}{4}=3\; \; \; ?   


Svar #4
15. marts 2016 af Karlse

Kan du forklare mig begge. 


Svar #5
15. marts 2016 af Karlse

Vil gerne vide hvordan man finder frem til x, når en ligning ser sådan ud. 


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. marts 2016 af mathon

              \frac{3x+6}{4}=3

               3x+6=12

               3x=6

               x=2


Brugbart svar (1)

Svar #7
15. marts 2016 af mathon

              3x+\frac{6}{4}=3

              x+\frac{2}{4}=1

              x+\frac{1}{2}=1

              x=\frac{1}{2}


Svar #8
15. marts 2016 af Karlse

Tusind tak:)


Svar #9
15. marts 2016 af Karlse

Beregn værdien af hvert udtryk, når a = 2 og b = −3

a2 +2ab+b2 =

Kunne i også lige hjælpe mig med denne her 


Skriv et svar til: Har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.