Matematik

Differentiere

16. marts 2016 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hvordan vil i differentiere f(x)= 7* In(x)-2*x^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2016 af Stats

\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( 7\cdot\ln(x)-2\cdot x^2 \right )=7\cdot\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\ \ln(x)-2\cdot\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\ x^2=7\cdot\frac{1}{x}-2\cdot 2x=\frac{7}{x}-4x

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.