Fysik

Andel af effekt..?

23. marts 2016 af TineS94 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er ikke helt sikker på hvad det er jeg bliver bedt om her og hvad jeg skal gøre?

Spørgsmålet lyder:

Hvor stor en andel af den samlede effekt udgør tidevandskræfterne?

Vi får at vide at Io's ligevægtstemperatur med Solen er 95,2 K, men pga. tidevandskræfter er Io's temperatur på 110 K.

Derudover vides det at solens varmestrålings-effekt er P=3,83*1026 W.

eIo,sollys=0,37

eIoinfrarød= 1,0

Io's afstand fra Solen: 7,78*1011 m

Io's radius=1,82*106 m

Tusind tak på forhånd.


Svar #1
27. marts 2016 af TineS94 (Slettet)

Ingen der kan hjælpe? :)


Skriv et svar til: Andel af effekt..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.