Matematik

Reducering af udtrykket.

07. april 2016 af GirFocker (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.
Jeg er igang med et matematikprojekt, Eksport af skinkedåser, hvor jeg skal have reduceret udtrykket:
\frac{300}{x}*((2+\frac{^{x}2}{300})*9,80+137)

Jeg sidder virkelig fast, og har ikke den fjerneste anelse om hvordan jeg skal komme videre.

På forhånd, tusinde tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2016 af StoreNord

\frac{300}{x}*((2+\frac{^{x}2}{300})*9,80+137)                      

                      ^{x}2          må du lige forlklare?


Skriv et svar til: Reducering af udtrykket.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.