Matematik

En som kan hjælpe med denne ligning

11. april 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau

4x-7=81?

og ligningen: x2+3x-10=10 ?? altså der menes x oplføtet i 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2016 af Skaljeglavedinelektier

Hvad spørger du konkret om? Hvad x skal være? Du skriver i overskriften: "En som kan hjælpe med denne ligning", men skriver to ligninger. Hvis det er hvad x skal være så:

1. 4x+7=81\Leftrightarrow x=18,5

2. x^2+3x-10=10\Leftrightarrow x=-\frac{\sqrt{89}+3}{2} \vee x=\frac{\sqrt{89}-3}{2}


Skriv et svar til: En som kan hjælpe med denne ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.