Matematik

Reducere udtryk

12. april 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal reducere nogen udtryk og er ikke sikker på hvordan man griper det an

Vedhæftet fil: Opgave 1.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2016 af Studentos

[ LINK ]

2^2*2^5=(2*2)*(2*2*2*2*2)


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. april 2016 af PeterValberg

Se denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
14. april 2016 af TingleFinger (Slettet)

#1

[ LINK ]

2^2*2^5=(2*2)*(2*2*2*2*2)

Hvis jeg har et stykke der hedder 43*23 altså an*bp? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2016 af Studentos

Når der er tale om tal løftet i den samme potens, så har man potensreglen (a*b)n.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2016 af PeterValberg

#3 Bemærk at 4 = 22

4^3\cdot2^3=\left(2^2 \right )^3\cdot 2^3=2^{2\cdot 3}\cdot 2^3=2^{6+3}=\,_{\cdots}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Reducere udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.