Matematik

Gør udtrykkene kortere ved at reducere

12. april 2016 af Silkekrogh - Niveau: 7. klasse
Y+4+8*y+6=
Siger man (y+4)+(8)*(y)+6 = 2Y + 18? Eller er jeg helt galt på den?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2016 af Stats

Ja.. Du er helt galt på den...

y + 4 + 8·y + 6 = 9y + 10

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
12. april 2016 af Silkekrogh

Tak nu tror jeg der gik et lys op ??

Skriv et svar til: Gør udtrykkene kortere ved at reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.