Fysik

Bølge fase

14. april 2016 af jasidfjasdfij (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle der kan forklare helt præcist og klart hvad der menes med når der bliver skrevet "bølgens fase" i flere tekster om bølger. Hvad er en fase helt præcist?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2016 af mathon

Når den plane bølge på et bestemt sted kan beskrives

                                             u(t)=A\sin(\omega t+\varphi_0 )=A\sin(\varphi ) 
er fasen
                                             \varphi=\omega t+\varphi_0
                                              


Skriv et svar til: Bølge fase

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.