Fysik

Enheder?

19. april 2016 af VI1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

En helium-neon-laser udsender lys med bølgelængde 632,8 nm og effekten 1,5mW.
A) Beregn det antal fotoner, laseren udsender pr. sekund?
Jeg har noglelunde styr på formlen:
1) Efoton = h · c / λ 
2) P = Efoton · n
Det jeg ikke har styr på er enhederne, altså så det er de samme enheder jeg udregner i.

PÅ forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2016 af mathon

     \left [ E_{foton} \right ]=\frac{J}{stk}   

     \left [ P \right]=\frac{J}{s\cdot stk}\cdot stk


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2016 af Heptan

Hvad er n?


Svar #3
19. april 2016 af VI1000 (Slettet)

n er antal fotoner pr. sekund


Skriv et svar til: Enheder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.