Matematik

Find hypotinosen

12. maj 2016 af Studieportalenislove (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg har en retvinklet trekant hvor vi kender den ene vinkel som er 15 og så har vi den modstående som er 6450mm. Så skal jeg finde ud af hvad hypotinosen er? men hvordan gør jeg det`?

hjælp er desperet


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af mathon

Lav en skitse.

Indfør de kendte størrelser.

         Sinus til en spids vinkel i en retvinklet trelant
         er lig med forholdet mellem den modstående side og hypotenusen:

                             \sin(30^\circ)=\frac{6450\; mm}{c}

                             c=\frac{6450\; mm}{\sin(30^\circ)}


Svar #2
12. maj 2016 af Studieportalenislove (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: Find hypotinosen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.