Matematik

løse ligning

18. maj 2016 af nera (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået følgende funktionener

 f(t)=2*sin(2t-1)

f(t)=1-sin(3t)

Hvordan bestemmer jeg t, når funktionen første gang har maksimum.

Hvordan bestemmer jeg t, når funktionen første gang har minimum.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2016 af peter lind

Det har da ikke noget at gøre med at løse ligninger

Find f'(x) og løs ligningen f'(t) = 0


Svar #2
19. maj 2016 af nera (Slettet)

Beklager - jeg skrev kort for hovedet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2016 af mette48 (Slettet)

#1   modsiger du ikke dig selv bare en lille smugle?  ;-)


Svar #4
20. maj 2016 af nera (Slettet)

@Mette48 - virker så'n. Ikke den rigtige fremgangsmåde.


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2016 af mette48 (Slettet)

#4

Det var nu #1 jeg hentydede til

Det har da ikke noget at gøre med at løse ligninger

Find f'(x) og løs ligningen f'(t) = 0


Svar #6
22. maj 2016 af nera (Slettet)

Yes, det lagde jeg mærke til.


Skriv et svar til: løse ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.