Matematik

Omskriv formel

20. maj 2016 af vejvad14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kommer denne formel til at se ud hvis jeg vil have n isoleret.

p=n*M/V 

HJÆLP!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2016 af Egh0lm (Slettet)

n=p*V/M


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

p=\frac{n\cdot M}{V}

ganger med V på begge sider:

p\cdot V=n\cdot M

dividere med M på begge sider:

\frac{p\cdot V}{M}=n

ready ;)


Skriv et svar til: Omskriv formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.