Matematik

Hjælp!!!!! Is fylder 1,1 gange så meget som vand.

22. maj 2016 af nuga22 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej alle sammen.
Jeg sidder og prøver at hjælpe min lille kusine med hendes svære matematik opg., og jeg kan bare ikke finde ud af det. Her er opgaven.

is fylder 1,1 gange så meget som vand.
Hvor meget fylder 1, 100 liter vand, når det fryser til is?
Hvor meget fylder 100 liter is, når det smelter til vand?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2016 af mathon

Hvor meget fylder 1,100 liter vand, når det fryser til is?

               V_{is}=V_{vand}\cdot 1{,}1

Hvor meget fylder 100 liter is, når det smelter til vand?

               V_{vand}=\frac{V_{is}} {1{,}1}


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2016 af 123434 (Slettet)

Is fylder 1,1 gange så meget som vand. Vand må derfor fylde 1,1 gange mindre end is

-------------------------------------------------------

Hvor meget fylder 1,100 liter vand, når det fryser til is?

1,100L*1,1=1,21L

Hvor meget fylder 100 liter is, når det smelter til vand?

100L/1,1=90,9L


Skriv et svar til: Hjælp!!!!! Is fylder 1,1 gange så meget som vand.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.