Matematik

Sidelængd og vinkel

01. juni 2016 af jensenshjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej, er der nogen som kan hjælpe mig med den vedhæftede fil?
Jeg skal blot vide hvilken jeg sksl bruge :)
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2016 af PeterValberg

a) Bestem |AB| vha. Pythagoras' læresætning

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2016 af PeterValberg

A=\tan^{-1}\left(\frac{\left | BC \right |}{\left | AC\right |} \right )

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2016 af PeterValberg

b) Bestem vinkel BAD (vinkel A i trekant ABD) og derefter vinkel ADB
    Bestem højden af skorstenen |AD| vha. en sinusrelation

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Sidelængd og vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.