Matematik

Antal mL

18. juni 2016 af teknom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Der skal doseres 100 mg x per dose. Opløsningen er på 2% (m/m) og har en densitet på 1,1 g/cm3. Hvor mange mL skal der doseres om gangen?

Mit bud:

2000mg / 100 mL = 100 mg / x mL 

Kan det passe, at svaret er 5 mL?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2016 af mathon

             V\cdot \rho \cdot 0{,}02=0{,}1\; g

              V=\frac{0{,}1\; g}{\rho \cdot 0{,}02}

              V=\frac{0{,}1\; g}{\left (1{,}1\; \tfrac{g}{mL} \right ) \cdot 0{,}02}


Skriv et svar til: Antal mL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.