Matematik

Mængde

18. juni 2016 af teknom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg forstår ikke helt denne opgave:

En dose for digitoxin for hurtig initialisering af digitalis-­-terapi er total på 1 mg, som fordeles i 3 sub-­-doser
som man giver i intervaller af 6--8 timer. Man bruger en digitoxin sirup opløsning med 50μg/mL som har en
densitet på 1,2 g/cm3 . Hvilken mængde sirup opløsning vejes ind for en dose til initialisering (1mg)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2016 af StoreNord

10^{-3} gram \cdot \frac{10^{-3}L}{ 50 \cdot 10^{-6}gram} \cdot \frac{1,2 gram}{cm^{3}}                     det skulle gerne give at amtal gram.  

Du kan selv substituere L med et antal cm3 . Denne dose skal åbenbart senere deles i 3?


Skriv et svar til: Mængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.